Welkom op de website van GTV-Educa

Sinds 1975 bestaat onze vereniging en inmiddels hebben we ruim 250 leden.

 

Een aantal keer per jaar organiseert Educa een dag voor al haar leden zoals de turnproeven, het jaarfeest en de clubkampioenschappen. Daarnaast doen onze selecties mee met regionale en landelijke wedstrijden op verschillende niveaus.

 

Kortom, een vereniging in beweging!

 

Heb je nog leuke foto’s en/of videobeelden of wil je iets schrijven over een van onze activiteiten, stuur ze naar redactie@educaveghel.nl en wij zullen hier een selectie voor op de site/clubblad van maken. Heb je nog ideeën voor of vragen over de site? Laat het weten via info@educaveghel.nl.

 

Voorzitter:
Vacant
Penningmeester:
Jurgen
Ledenadministratie:
Annemarie
Secretaris:
Jolanda
Bestuurslid:
Melinda
   

 

Train(st)ers

  Jeroen
Recreatie jongens en meisjes
  Karin
Selectie meisjes
Demogroep
Recreatie jongens en meisjes
Praktijkopleider
  Ton
Recreatie meisjes
Praktijkopleider
  Melinda
Guppiesport
Recreatie jongens en meisjes
Kleuters
        Deborah
Recreatie jongens en meisjes 15+ en volwassenen
Praktijkopleider

Assistenten

Anne Esther Laura
Lieve Lisa Marieke
Merel Nevenka Nikki
Pascalle Petri Philine
Resnke Sanne    

Overig

Patrick
Website (ontwikkeling + hosting)
   
Mira
Sponsoring
   

Aanmelden

 

Lijkt je het leuk om te gaan turnen? Vraag dan eerst de ledenadministratie (ledenadministratie@educaveghel.nl) in welke groep er nog plaats is. Natuurlijk mag je je voorkeuren opgeven en zet er meteen bij hoe oud je bent.

 

Zodra er plek is, mag je twee keer gratis meeturnen, om te kijken of je het een leuke sport vindt. Na de tweede les krijg je een inschrijfformulier, welke je de les erna weer inlevert bij je train(st)er. De contributiebetaling geschiedt per 5 maanden (in februari en oktober) door middel van een automatisch incasso waarvoor u Educa machtigt. Over de maanden juli en augustus wordt geen contributie betaald. Het inschrijfgeld van € 8,- wordt met het eerste incasso afgeschreven.

 

Afmelden

 

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van tenminste één jaar. Daarna kan er opgezegd worden vóór 1 februari of 1 september. Afmelden kan uitsluitend via een uitschrijfformulier (verkrijgbaar bij de train(st)er of klik hier om het formulier te downloaden. Wanneer u te laat afmeld, betaald u automatisch de termijn van 5 maanden.

 

Voor vragen: ledenadministratie@educaveghel.nl

 

Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen trainen, geef dit dan een week ervoor door aan je train(st)er of via een vriendje/vriendinnetje uit je groep. De week erna kan ook, indien eerder genoemde opties niet mogelijk zijn. De train(st)ers kunnen niet constant naar de telefoon lopen als er iemand zich afmeld en ook de ledenadministratie is niet elk uur in de zaal aanwezig. Voor de demogroep en selectiegroepen gelden andere regels.

 

Contributie

Jeugd Volwassenen (vanaf 21)
Aantal lesurenPer 5 maanden Per 5 maanden
1 € 67,50 € 87,50
1 ½ € 86,00 € 112,00
2 € 108,25 € 140,25
2 ½ € 127,00 € 164,50
3 € 142,00 € 184,00
3,5 € 154,00 € 199,50
4 € 166,25 € 210,25
4,5 € 174,00 € 222,00
5 € 185,25 € 234,25
5,5 € 193,00 € 247,50
6  € 202,50 € 262,50
7 € 227,00 € 297,50

Geld is hard nodig

 

Turnen is een dure sport, naast de normale kosten zoals zaalhuur, etc. zijn de kosten voor toestellen niet gering. De subsidie van gemeente + contributie inkomsten van leden zijn nauwelijks voldoende. Om deze reden zijn sponsoren dan ook meer dan welkom. 

 

Lees de mogelijkheden om de club te steunen in het sponsorplan.

 

Heb je hier vragen over of wil je graag meedoen, voel je niet bezwaard en neem contact op met het bestuur, voor een kleine (of grote) bijdrage staat je (bedrijfs) naam met logo 4 keer per jaar vermeld in de EDUCAFLEX en permanent op het internet. Daarnaast help je de vereniging!!!

 

 

Bij Educa worden alle lessen gegeven op 1 locatie.

Laco Sportcentrum De Beemd  
Vlas en Graan 101  
5461 KL  Veghel  
(De ingang is bij het binnenzwembad)  
locatie  

GTV Educa biedt workshops aan voor leden en niet-leden!

 

Iedere eerste zaterdag van de maand wordt de instuif gehouden in de Microhal. Al jaren lang houdt dit in dat leden en niet-leden zich kunnen vermaken in een zaal vol met turntoestellen. Komend jaar zullen de instuiven nog aantrekkelijker gemaakt worden:

 

GTV Educa biedt alle leden en haar vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes en buurkindjes de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende workshops! Iedere maand zal er een ander thema gekozen worden met daarbij een nieuwe workshop. Verschillende stoere, uitdagende en vernieuwende thema’s zullen het komende seizoen aangeboden worden. Bijvoorbeeld acrogym en trampoline springen. Natuurlijk willen we de oorspronkelijke instuif niet helemaal weglaten. Kinderen die niet willen deelnemen aan de workshop kunnen in een vrij deel van de zaal terecht op allerlei turntoestellen.

 

Wij zijn dol op mooie tekeningen en vinden het leuk om ze op te hangen in de zaal. Iedere instuif geven wij daarom prijsjes weg aan de kinderen met de mooiste tekening! Iedereen die deelneemt aan de instuif mag een tekening maken en zo meedoen aan deze wedstrijd!

 

De kosten voor de instuif bedragen komend seizoen €2,- pp. Bovendien is het keukentje open tijdens de instuif, zodat supporters en sporters daar terecht kunnen voor drinken en kleine versnaperingen.

 

Nieuwe instuiven en workshops worden aangekondigd via de trainers en op de website van GTV Educa (en twitter/facebook/hyves).