Niveaudag

Op zaterdag 22 juni vindt de tweede niveaudag van dit seizoen plaats. Tijdens de trainingen wordt al hard geoefend op de tien onderdelen die de turn(st)ers deze dag mogen laten zien. Heb je je nog niet aangemeld, doe dit dan zo snel mogelijk via het mailadres van je trainer.

Tijdsindeling:
9.00u-10.30u: Niveau 1, 2 en 3
10.45u-12.30u: Niveau 4 en 5
13.00u-15.00u: Niveau 6 t/m 10

Ton en Esther

Na 30 jaar trainer te zijn van onze club, heeft Ton aangegeven na dit seizoen te stoppen met zijn groepen op de donderdag. Erg jammer, maar wij zijn blij dat hij zo lang zoveel verschillende groepen heeft gedraaid. Van herenselectie tot recreatiemeisjes, van de Bundersschool en Microhal naar de Beemd en uiteindelijk mocht hij vaak de kinderen van oud-leden ook weer lesgeven.
Ton, bedankt voor je jarenlange inzet!
Over de trainingstijden wordt later nog gecommuniceerd.

Ook Esther heeft na 11 jaar aangegeven te stoppen. Het begon als vaste fan van haar dochter op de tribune en ze wilde graag een handje helpen waar nodig. Zodoende is zij, zonder enige ervaring met turnen, de sport binnengerold. Inmiddels zijn diverse overslagen, koprollen en borstwaartsommen ook zelf geturnd. Zij zal zo nodig nog invallen of komen helpen waar nodig, maar niet meer wekelijks in de zaal te zien zijn. Esther, bedankt voor alles en we hopen je nog regelmatig te zien!

Testtraining

Op woensdag 19 juni van 17.30u tot 19.30u is er een testtraining voor alle
recreatieleden vanaf 5 jaar. Sta jij het liefst op je kop en zou je graag vaker komen turnen, meld je dan vandaag nog aan via karin@educaveghel.nl (met daarin de naam en geboortedatum) en wie weet mag je na de zomervakantie meetrainen met de voorselectie of plusgroep op zaterdagen van 13.00u-14.30u. (Let op: zie contributie voor meer uren trainen)

Voor alle 12-plussers

Ben jij degene die we zoeken?
Voor komend seizoen zijn we op zoek naar 12-plussers en ouders die ons willen assisteren (of training geven) tijdens onze lessen. Heb je ergens nog een gaatje vrij door de week, zit je thuis al een uur te wachten voor de training begint of blijf je toch altijd te kijken op de tribune, kom dan naar een van onze trainers en vraag naar de mogelijkheden. Verschillende leden en ouders hebben dit al succesvol gedaan, waarvoor
onze dank.

Mogelijke taken:
 Assisteren
 Training geven
 Organisatie niveaudag
 Organisatie jaarfeest
 Nieuwe activiteiten
 Sponsorcommissie
 Nieuwsbrief
 Bestuurslid