Op naar een sportief seizoen!

Wat een vrolijke gezichten zagen we de eerste week weer in de gymzaal!

Na weken helemaal geen training, mochten we vanaf 29 april buiten trainen. Als eerste startten de selectiegroepen in diverse tuinen en werd er voor de recreatie ook snel een oplossing gevonden bij Geel-Zwart.

Nogmaals dank aan alle ouders die hun tuin beschikbaar hebben gesteld of coronawacht zijn geweest, Geel-Zwart en natuurlijk onze flexibele trainers en assistenten, waarvan er twee wekenlang   met volle auto hebben rondgereden om alle locaties van materiaal te voorzien.

Om iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen, waren de inhaal/vakantie trainingen op andere dagen gepland dan de buitentrainingen. Ook hier is enthousiast gebruik van gemaakt.

Gelukkig kunnen we nu via het normale rooster starten. Filmpjes en foto’s van de buiten en vakantietrainingen staan op onze website,facebook en instagram.    

Coronaregels

  • Houd je aan de algemene coronaregels
  • Was/desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Kleed je thuis al zoveel mogelijk om
  • Ouders mogen niet mee de kleedkamer in (muv kleuters en kinderen die voor het eerst komen
  • Stop al je spullen in je tas (laat sieraden thuis)
  • Wacht in de kleedkamer tot de les begint
  • De tribune is gesloten (vraag vanuit Laco om wegens beperkte ruimte niet in het sportcafé te wachten)
  • Spreek een plek af waar je je zoon/dochter ophaalt. Mocht je er nog niet zijn, mogen kinderen in de zaal wachten

“Het maakt niet uit als het niet meteen lukt; dat is  voor de train(st)ers ook geen uitdaging”

Melinda

Melinda heeft helaas besloten te stoppen met wekenlijks training geven. Wij bedanken haar voor haar enthousiaste inzet op de donderdagmiddag en zijn blij dat ze heeft aangegeven nog wel in te springen waar nodig.

De eerste weken zal zij Sharon nog helpen met het opstarten van haar groepen.

Nieuwe gezichten

Sharon – Trainster op donderdag

Ik ben Sharon van Uden en ben 17 jaar. Ik zit op het summa college in Eindhoven en volg de opleiding gespecialiseerd pedagogisch mede-werker niveau 4. Ik turn zelf al 10 jaar bij Educa en ga de lessen van Melinda op de donderdag overnemen. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat we er met zijn allen leuke en leervolle lessen van gaan maken!

Constanza – Stagiaire maandag/woensdag

Mijn naam is Constanza Wijnveld en ik ben 16 jaar oud (bijna 17). Mijn hobby’s zijn paardrijden en leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ik ben gestart met de opleiding sport en bewegen op het Koning Willem 1 college. Ik weet alleen nog niet precies wat ik wil gaan worden of welke richting ik wil gaan doen. Ik kom het hele jaar stage lopen bij Educa en heb zelf ook jaren geturnd bij Educa en vond dat erg leuk.

Berichtje van Lisa

YES jullie mogen weer! Wauw wat hebben jullie het turnen lang moeten missen! En wat hebben wij als trainers jullie fijne energie in de zaal moeten missen. Super om alle blije gezichten weer te mogen zien en samen de allerleukste sport te kunnen beoefenen! Wat velen van jullie echter niet weten is dat ik in verwachting ben van een tweede kind. Ik zal daarom dit seizoen nog niet direct starten met mijn groep. Jeroen van de Crommert gaat dit tijdelijk van mij overnemen. Voor de kids van de maandag, ik kom zeker nog even langs want ik heb jullie veel te lang niet gezien. Heel veel turn plezier en tot snel.

Sportieve groet,

Lisa Jonkers

Turnen/instuif voor volwassenen

Na maanden stilgelegen te hebben, is er volgende week weer een instuif voor volwassenen (16+).  Speciaal voor oudturn(st)ers die vanwege studie/werk niet wekelijks willen of kunnen trainen, ouders die benieuwd zijn of de balk echt zo eng is of in het geheim trampoline willen leren springen, studenten van de sportopleiding die hun turnkunsten nog extra willen oefenen (of voor de toelating), botjes en spieren die max 1x

per maand genoeg vinden; iedereen is welkom!

We starten met een gezamenlijke warming-up, gevolgd door één toestel samen. Daarna mag er nog vrij geturnd worden, ieder op zijn/haar niveau.

Kom jij ook? Vrijdag 4 september van 19.00u tot 20.30u in de sporthal van de Beemd (€2,- per persoon per keer).

Je zit nergens aan vast, dus kom gerust een keertje meedoen!

Test voorselectie

Gezocht: meisjes geboren in 2012, 2013, 2014 of 2015 die de hele dag handstanden en radslagen maken!

Of je nu pas net je proeflessen hebt gehad of al langer turnt maakt niet uit, als je nu al weet dat turnen de allerleukste sport is, kom dan zaterdag 5, 12 of 19 september meedoen met de voorselectie van 13.00u tot 14.30u in de Beemd.

Deze meisjes bereiden zich voor om later door te stromen naar een van onze selecties of plusgroep.

Tijdens deze proefles wordt er onder andere gekeken naar inzet, kracht, lenigheid, snelheid en lef. Na de training hoor je direct of je nog 3 proeflessen meer mag volgen.

Voor vragen en aanmelden (ovv naam en geboortedatum) mail naar karin@educaveghel.nl.  

Sponsorkliks

De club sponsoren zonder al te veel moeite? Doet u regelmatig online aankomen via thuisbezorgd.nl, bol.com, coolblue.nl of een van de andere aanbieders?

Gebruik sponsorkliks!

Sponsorkliks werkt heel eenvoudig; ga naar onze website, www.educaveghel.nl en klik in het menu op sponsorkliks. Hierin vindt u een lijst met diverse online aanbieders en wordt u naar de desbetreffende website gestuurd door erop te klikken.

 
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van.